Bodfylling

Lagre.no og Econa inngår samarbeidsavtale

Econas medlemmer får nå 20 prosent rabatt på leie av lagerplass hos Lagre.no. Avtalen gjelder både for privatpersoner og bedrifter

Du kan enkelt beregne prisen på ditt lagringsbehov på priskalkulator. Som medlem av Econa får du nå 20 prosent rabatt på beregnet lagerleie. Rabatten kan kombineres med øvrige rabatter og kampanjer. Oppgi “Econaavtale” i reservasjonen din hvis du er medlem og ønsker å benytte deg av dette tilbudet.

 

Om lagertjenesten til Lagre.no

Lagertjenesten fungerer slik at mobile lagerboder transporteres til kundens adresse, hvor man kan få hjelp til bæring og fylling av boder. Lagerbodene settes så på oppvarmet, tørt og alarmsikret lager frem til det leveres ut på ønsket adresse.

Dette er en meget praktisk og tidsbesparende tjeneste. Du slipper selv å ordne transport til lageret, og du sparer også en bæreoperasjon ved at bodene fylles direkte.

 

Privatkunder

Lagre.no dekker flere behov for privatmarkedet:

  1. Mellomlagring i forbindelse med flytting eller oppussing.
  2. Sesonglagring. Her kan sesongutstyr som dekk, seil, kajakk, grill, skiutstyr og lignende enkelt settes bort utenom sesongen.
  3. Langtidslagring. Praktisk og trygg lagring av innbo ved utenlandsopphold eller dersom man har behov for permanent ekstra lagringsplass. Langtidskunder kan få boden hjemkjørt en gang i kvartaler for av- og påfylling.

Les mer om lagertjenesten eller beregn pris via vår priskalkulator

 

Bedriftskunder

Lagre.no har også skreddersydde løsninger for bedriftsmarkedet. Her er noen eksempler:

  1. Dokumentlagring med scanning- og makuleringstjeneste
  2. Pallelagring
  3. Lagring av messe- og konferanseutstyr med transporttjeneste
  4. Lagring av utemøbler for restauranter

Les mer om bedriftslagring eller beregn pris via vår priskalkulator

Econa-logo

Priskalkulator

[priceFormtag]