Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider

Vi gjør lagring enkelt

Lagre.no sin mobile lagertjeneste sparer opp mot 80% av tiden det tar å flytte inn i et tradisjonelt lagerhotell. Slik fungerer lagertjenesten:

  1. Vi henter
   Etter bestilling, transporterer vi tomme lagerboder til ønsket adresse til avtalt tid. Bodene fylles direkte på kundens adresse, hvilket minimerer slitasjen på tingene ved at de kun bæres og stables én gang. Du kan enten gjøre hele bærejobben selv (billigst), eller bestille bærehjelp fra oss i Lagre.no.
  2. Vi lagrer
   Etter fylling, transporteres bodene til vårt lager. Lagerbygget er av betong og stål (betongsåle med stålkassett).Videre er bygget oppvarmet, og det har både sprinkleranlegg, brannalarm med direktevarsling til Brannvesenet og FG-godkjent tyverialarm med direktevarsling til Securitas. Vi har også overvåkningskameraer. Mtp. forsikring, er det altså kundene sine egne innboforsikringer som gjelder. Man må bare kontakte forsikringsselskapet og gi beskjed om adresseendringen for innboet.
  3. Vi leverer
   Når du ønsker tilbakelevering av det du lagrer, sender du oss en e-post med leveringsadresse, og et par alternative leveringsdatoer og tider. Denne e-posten fungerer også som oppsigelse av lagerleien (30 dagers oppsigelse fra dato til dato). Vi leverer til store deler av det sentrale Østlandet.